Toni Strubell i Trueta


octubre 15
El virrei Rangel, com a bon colonitzador i Quisling que és, parla de fer una "acció de vigilància" dels municipis que s'han adherit a les iniciatives populars de referèndum. Ell vigila contra la invasió de competències per part dels pobres ajuntaments que el PSOE, soci d'ERC a Catalunya i del PP a Euskal Herria, ha deixat desagnats.

Nosaltres vigilem i denunciem una cosa molt més greu i irregular. La invasió no de competències, sinó de tot el nostre país ençà del Decret de Nova Planta l'any 1715. Qui porta més temps "vigilant"?

Rangel diu que vigila. És a dir, una acció d'espia, no? Els ajuntaments de Pardines i Ripoll (Ripollès) i Mieres i la Vall d'en Bas (la Garrotxa) han rebut una carta signada pel subdelegat del govern espanyol a Girona, Francesc Francisco-Busquets Palahí, en la qual se sol·licita rebre el "certificat del text complet" de l'acord del ple municipal d'adhesió a les iniciatives populars. Joan Rangel, quan va afirmar que aplicarà "els mateixos criteris" amb les consultes que amb la d'Arenys; es duran a terme informes i s'investigaran les mocions per saber si hi ha "invasió competencial". Senyors meus, quina autèntica vergonya! I dir-se "socialista"! És clar, també els socialistes francesos van fer de les seves a Algèria...

Comentaris

No hi ha cap comentari a aquest article


Comenteu l'article
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.