Toni Strubell i Trueta


abril 16
Josep Casadellà, el veí d'Anglès (Selva) que va promoure el vídeo promou la insubmissó al pagament dels peatges ha estat retingut entre dues barrer...es, mentre els responsables del peatge han avisat els Mossos d'Esquadra. Això ha passat a l'autopista AP-7, segons que ha relatat ell mateix al seu Twitter.

El veí d'Anglès (La Selva) ha declarat al diari Ara que "No sóc el Serrallonga de l'autopista i els peatges" i que considera simbòlica la seva protesta i assegura que no es tracta d'un desafiament ni provoca cap tipus de situació violenta amb els encarregats dels peatges. Segons Casadellà, els treballadors del peatge "Tenen un protocol. Eviten l'enfrontament. Et demanen el DNI i et deixen marxar." Una acció simbòlica que per ara no ha provocat cap reclamació posterior de la concessionària d'autopistes.

Casadellà va realitzar el vídeo amb una acció rodona: el conductor senzillament etzibava al cobrador del peatge d'una autopista indeterminada “No vull pagar. Perquè penso que és injust haver de pagar. Hi ha una discriminació i a Madrid no estan pagant...(...) Fins que ells no paguin o tots deixem de pagar, doncs jo en principi no penso pagar.” El conductor avançava tranquil·lament i passava la barrera del peatge.

El vídeo està acompanyat de la música de l'himne nacional Els Segadors i s'inicia amb el títol “Bona nit. NO VULL PAGAR!”

Al vídeo penjat al Youtube es dóna una breu explicació sobre aquesta acció insubmissa, potser inspirada en el Tancament de Caixes del segle XIX pel seu component patriòtic i de justícia: “Prou deixar passar temps, fa 40 anys que paguem aquesta autopista. És una concessió per pagar la construcció i s'ha convertit en una font d'ingressos per a l'empresa privada. La sola gosadia d'insinuar que es poden allargar els temps per pagar el desgavell de Madrid ens hauria de portar a la revolta.”abril 15

 

 

El diputat Toni Strubell se suma a l'acte i felicita els promotors de la insubmissió fiscal a Espanya 

Aquest dissabte una bona colla d'adherits de la secció local de SI a Tarragona han dut a terme una trobada per commemorar el 81è aniversari de la proclamació de la República Catalana. 

El punt culminant d'aquesta trobada ha estat el dinar celebrat al Restaurant de l'Andreu Bartolomé  i la Maria Casademunt a Siurana (el Priorat). D'aquesta manera Solidaritat ha volgut mostrar el suport a la iniciativa DIEMPROU.CAT, de la qual l'Andreu i la Maria en són els principals impulsors, i que consisteix en deixar de pagar els impostos a l'estat espanyol per passar a fer-ho a l'Agència Tributària de Catalunya. 

L'acte ha comptat a més amb la presència del president de SI i diputat al Parlament de Catalunya, Toni Strubell, i del president del Consell Nacional de Solidaritat Catalana per la Independència, el secuitenc Albert Pereira.

 
febrer 26
Catalunya

Catalunya és la terra
que acull a tots com germans,
mentre tinguin l'esperança
d'enllaçar sempre les mans.

Tots junts, com una sardana,
ja fem una nova nació,
sense ser important la raça
i ni tan sols el color.

Catalunya, terra meva,
ningú et pot igualar,
perquè l'escalfor que dónes,
en res es pot comparar.

Ets un tros de paradís
pels que tothom ja t'estimen.
Ets joia, amor i encís
pels que dintre teu ja viuen.gener 25
No m'agrada gaire Garzón. No li perdonaré mai el que va permetre que es fes a patriotes com en Carles Bonaventura i altres amics l'any 1992. Va permetre la tortura de gent compromesa amb Catalunya. Però la tertúlia de Catalunya Ràdio d'avui n'ha dit una cosa que és ben certa. Que el resultat del seu actual judici, per prevaricació en voler jutjar el franquisme -ja té c.... la cosa- serà també el j...udici a Franco. És a dir, si condemnen a Garzón, la caverna que regeix l'Estat espanyol des de la prepotència i la impunitat, podrà salvar la figura del seu cabdill Franco. Ja "ningú no podrà condemnar Franco" ha dit un contertulià, "si condemnen Garzón". Espanya ocuparà un lloc al costat de Turquia i alguns països africans a l'hora d'assumir les excel.lències del seu passat dictatorial i genocida.gener 24
Ho ha dit Alex Salmond
Dimarts, 24.1.2012. 22:02 h| Sense comentaris
"Independence is good because independence is a relationship between two equals", #Scotland's First Minister tells BBC http://bbc.in/Alx7jG<1
2
3
4
5
...7>