Toni Strubell i Trueta


novembre 30
Moció 11 set
Salutació historiadors
 
Tal com vam anunciar durant la interpel.lació amb el Sr. Conseller, al darrer ple, estem plenament convençuts de la idoneïtat de la presentació d’aquesta moció en aquests moments. Aquest Parlament havia d’agafar el fil i alhora enfilar-lo a l’agulla per anar preparant una commemoració no massa llunyana en el temps i que ha de ser un èxit. La del 2014, el Tercer Centenari de la caiguda de Barcelona i Catalunya a la Guerra de Successió.
 
Alguns diran que parlem de fets remots que no tenen res a veure amb la societat d’avui. I que no tenen res a veure amb el nostre marc legal ni amb aquest Parlament. Però mirin vostès si té molt a veure amb aquest Parlament, que el mateix edifici en què ens trobem n’és un resultat destacat, essent un palau felipista edificat pels mateixos vencedors de la Guerra de Successió. I recordem que quan els il.lustres diputats i diputades entrem per la seva porta principal, la d’aquest encortinat edifici, ho fem passant sota un gran escut borbònic de l’època.  Un veritable símbol del jou que encara pen


Comentaris
1 - mercè Comas
28 de abril de 2012, 18.16 h

Perfecte, a més de parlar de diners hem de parlar de dignitat.Tenim necessitats físiques i necessitats emocionals. Perquè no s´explica públicament, des de la tribuna del Parlament, quan es va construir l´edifici del parc de la Ciutadella i la mateixa ciutadella?


5 -10 -20 -tots
1


Comenteu l'article
El comentari s'ha enviat correctament i està pendent de validació.